Κίνα Ενότητα της BT WiFi κατασκευαστής

Συνεργασία、 καινοτομίας、 ακεραιότητας、 Win-win

Ειδήσεις

January 8, 2022

Το WiFi 6/6E-μπορεί να είναι απαραίτητο Metaverse στο μέλλον

Με τη γρήγορη ανάπτυξη του Διαδικτύου των πραγμάτων, η αγορά WiFi συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με IDC, οι σφαιρικές αποστολές τσιπ WiFi θα φθάσουν σε 4,9 δισεκατομμύριο μονάδες το 2022, που αποτελούν περισσότερο από 40% αποστολή σημαντικών λύσεων επικρατούσας διασύνδεσης. Μπορεί να ειπωθεί ότι WiFi είναι ένας από τις σημαντικότερες λύσεις μεταξύ της επικρατούσας τάσης.

Με τα ακόλουθα σημαντικά πλεονεκτήματα, WiFi 6 έχει διαπεράσει γρήγορα την αγορά WiFi.

1. Γρηγορότερη ταχύτητα, υποστήριξη για περισσότερες ταυτόχρονες συσκευές, πιό μικρή λανθάνουσα κατάσταση, και πιό μικρή κατανάλωση ισχύος

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το WiFi 6/6E-μπορεί να είναι απαραίτητο Metaverse στο μέλλον  0

2.Under το WiFi 6 πρότυπα, ένας στόλος που αναχωρεί συγχρόνως μπορεί να διαμορφώσει μια ομάδα τουλάχιστον 26 παρακείμενων οχημάτων. Κάθε ομάδα μπορεί να σταλεί στους διαφορετικούς πελάτες. Εάν ένα όχημα αποτυγχάνει (διαταραγμένος), έχει επιπτώσεις willonly στην ομάδα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το WiFi 6/6E-μπορεί να είναι απαραίτητο Metaverse στο μέλλον  1

3. Η τεχνολογία χρωματισμού παρέμβασης που υιοθετείται από WiFi 6 μπορεί να χαρακτηρίσει τα πλαίσια σημάτων δικτύων γειτόνων που έρχονται μέσω του τοίχου έτσι ώστε ο δρομολογητής του χρήστη μπορεί να τα αγνοήσει. Τα σήματα WiFi μεταξύ των γειτόνων μπορούν να διαβιβάσουν τα στοιχεία όσον αφορά το ίδιο κανάλι συγχρόνως χωρίς παρεμπόδιση η μια την άλλη, που μειώνει το ποσοστό παρέμβασης από 30%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το WiFi 6/6E-μπορεί να είναι απαραίτητο Metaverse στο μέλλον  2

3. Το WiFi 6 διαπραγματεύεται το συγχρονισμό WiFi ξυπνήστε με το τερματικό, και ξυπνά κατόπιν παραγγελίας, χωρίς κατανάλωση ισχύος κατά τη διάρκεια των περιόδων ύπνου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το WiFi 6/6E-μπορεί να είναι απαραίτητο Metaverse στο μέλλον  3

Επομένως, πολλοί κατασκευαστές τσιπ θεωρούν ότι το ποσοστό διείσδυσης WiFi 6 τσιπ στην αγορά PC θα φθάσει σε 30% φέτος, και το ποσοστό διείσδυσης στην αγορά δρομολογητών θα φθάσει από 20%, το οποίο θα διπλασιαστεί περαιτέρω του χρόνου. Υπολογίζεται ότι το 2023, πελεκά την υποστήριξη του WiFi που 6 πρότυπα θα αποτελέσουν 90% των συνολικών τσιπ WiFi, και το WiFi 6 αγορά τσιπ θα είναι 24 δισεκατομμύρια yuan. Συγχρόνως, πολλοί κατασκευαστές ενότητας έχουν προωθήσει πρόσφατα τις ενότητες WiFi 6 και WiFi 6E.

Σαν επιχείρηση που αφιερώνεται στην παροχή των πελατών τις πλήρεις λύσεις IOT, Co. τεχνολογίας Shenzhen Ofeixin, το ΕΠΕ επίσης ενεργά έχει ανταποκριθεί στις γρήγορες αλλαγές στην αγορά και προωθημένος η αντιστοιχία WI-Fi 6 (Q2064PM1) και οι ενότητες της WI-Fi 6E (Q2066PM1), το σχέδιο Q2064PM1 και Q2066PM1 είναι βασισμένες στο τσιπ. WI-Fi QCA206x Qualcomm που 6 ενότητες βασισμένες σε Q2064PM1, διεπαφή M.2, συμμορφώνονται στα πρότυπα IEEE802.11 a/b/g/n/ac/ax, υποστηρίζουν DBS (2.4G και 5.8G), το ποσοστό μετάδοσης μπορεί να φθάσει σε 1.8Gbps. Η ενότητα της WI-Fi 6E είναι βασισμένη στο Q2066PM1, διεπαφή M.2 και προσαρμόζεται στα πρότυπα IEEE802.11 a/b/g/n/ac/ax. Όχι μόνο υποστηρίζει 2.4G και 5.8G, αλλά και 6G, και υποστηρίζει DBS (2,4 G+5.8G ή 2.4G+6G), το ποσοστό μετάδοσης μπορεί να φθάσει μέχρι 3Gbps. Οι κύριες παράμετροι των προϊόντων της είναι οι ακόλουθες:

 

 

 

WI-Fi 6 WI-Fi 6Ε
Διαμορφώστε το αριθ. Q2064PM1 Q2066PM1
Διεπαφή M.2 M.2
Ζώνες 2.4/5.8 2.4/5.8/6G
Πρότυπα της WI-Fi BT a/b/g/n/ax+BT5.2 a/b/g/n/ax+BT5.2
Διπλή ζώνη ταυτόχρονη 2.4+5.8 2.4+5.8 ή 2.4+6

 

Είναι ακριβώς λόγω της στενής ολοκλήρωσης των διάφορων συσκευών και των δραστηριοτήτων Διαδικτύου όπως η κοινωνική αλληλεπίδραση, ψυχαγωγία, παιχνίδια, εργασία, επίδειξη, εκπαίδευση, και οι εμπορικές συναλλαγές ότι το ύφος ανθρώπινης ζωής έχουν αλλάξει πολύ, και ο όρος «metaverse» έχουν εισαγάγει βαθμιαία το πεδίο των ανθρώπων. Φέτος, η έννοια του metaverse έχει εκραγεί. Μερικοί παρατηρητές θεωρούν ότι αν και metaverse είναι ακόμα στο στάδιο από 0 έως 1, η εκρηκτική δύναμη που παρουσιάζεται πρόσφατα είναι παρόμοια με την επίδραση συστάδων που βιώνεται από το Διαδίκτυο το 1995. Η μελλοντική ανάπτυξη δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Αυτή τη στιγμή, πολλές επιχειρήσεις τεχνολογίας έχουν αρχίσει να προωθούν τις συσκευές που υποστηρίζουν WiFi 6/6E.

Επειδή η εφαρμογή των ελλοχευουσών τεχνολογιών όπως η εικονική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, blockchain, τα μεγάλα στοιχεία, οι επικοινωνίες 5G, και οι φορετές συσκευές γίνεται όλο και περισσότερο ώριμη, είναι τελικά δυνατό να δημιουργηθεί ένα «metaverse», και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αναγγείλουν μέσα το απρόβλεπτο μέλλον.

 
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας