Κίνα Ενότητα της BT WiFi κατασκευαστής

Συνεργασία、 καινοτομίας、 ακεραιότητας、 Win-win

Ειδήσεις

August 12, 2022

Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6

Τρία πριν από χρόνια, WI-Fi 6 τεχνολογία μπήκαν στην αγορά, που παρέχει τις γρηγορότερες ταχύτητες, χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση και βελτίωσαν την ασφάλεια πολλών σπιτιών. Από τότε, μια σειρά τεχνολογικών εξελίξεων έχει καταστήσει την εμπειρία WI-Fi καλύτερη. Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα συμφόρησης 2.4Ghz και 5.8Gh, το 2020, η συμμαχία WI-Fi ανήγγειλε την επέκταση της WI-Fi 6 από τις ζώνες συχνότητας 2.4GHz και 5Ghz σε 6Ghz, δηλαδή WI-Fi6E, τι είναι οι κύριες βελτιώσεις WI-Fi6E έναντι WI-Fi6; Ακολουθήστε στα βήματά μου και πηγαίνετε το βλέπει από κοινού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  0

 

Ισχυρό 6Ghz

 

WI-Fi6E έχει ένα περισσότερο Ε από WI-Fi6. Το Ε αντιπροσωπεύει «εκτεταμένος», το οποίο σημαίνει την επέκταση και την ενίσχυση. Μπορεί να δει ότι WiFi6E είναι μια ενισχυμένη έκδοση WiFi6. Μπορούμε να δούμε από τον ακόλουθο αριθμό ότι Wifi 6E έχει τη νέα συχνότητα: 6Ghz που προστίθεται εκτός από 2.4Ghz και 5Ghz.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  1

 

Η ζώνη 6GHz επιτρέπει τον υψηλότερο συναγωνισμό, τη χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση, και το υψηλότερο εύρος ζώνης, με ένα λειτουργούν φάσμα συχνότητας 5925 MHZ σε 7125 MHZ (συμπεριλαμβανομένων 7 καναλιών 160MHz, 14 καναλιών 80MHz, 29 καναλιών 40MHz, 60 καναλιών 20MHz, συνολικά 110 έναντι 45 καναλιών 5Ghz και 4 καναλιών 2.4Ghz, η ικανότητα είναι μεγαλύτερη και η ρυθμοαπόδοση βελτιώνεται πολύ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  2

Ουσιαστικά βελτιωμένη ταχύτητα WI-Fi

 

WI-Fi6E φέρνει έναν περισσότερο ικανό τρόπο να συσκευαστούν τα στοιχεία, επειδή διαβιβάζει σε ένα σήμα, τετραπλασιάζοντας κατά συνέπεια το ποσοστό στοιχείων για ένα δεδομένο κανάλι, με αυτόν τον τρόπο η αυξανόμενη ταχύτητα δικτύων, το ιδανικό μέγιστο ποσοστό για WI-Fi6E μπορεί να φθάσει σε 3.6Gbps.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  3

 

Πολύ επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής μπαταρίας

 

Κάθε έκδοση των προτύπων WI-Fi έχει βελτιώσει τη διάρκεια ζωής μπαταρίας των συσκευών δικτύων. Δεδομένου ότι κάθε έκδοση φέρνει τις γρηγορότερες ταχύτητες, οι μεταφορές δεδομένων είναι γρηγορότερες και η συσκευή δεν καταναλώνει τόση ενέργεια. Και, η WI-Fi 6/E θα βελτιώσει περαιτέρω την αποταμίευση μπαταριών με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αποκαλούμενο χρόνος ιχνών στόχων, καλεί ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα χρόνος ιχνών στόχων, αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα βάζει τη συσκευή σε έναν χαμηλής ισχύος τρόπο, αυτοί οι σύντομοι χρόνοι ύπνου αυξάνουν επίσης τη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  4

 

Ακόμα κι αν η WI-Fi 6E έχει βελτιώσει πολύ έναντι της WI-Fi 6/5 στις διάφορες πτυχές, λόγω της τιμής του δρομολογητή και του περιορισμού του εύρους ζώνης δικτύων, θα πάρει κάποιο χρόνο για τη μεγάλης κλίμακας εκλαΐκευση των συσκευών της WI-Fi 6E. Το πρωτόκολλο επικρατούσας μετάδοσης είναι ακόμα η WI-Fi 5 (802.11ac). Ενώ σημαντικοί τελικοί κατασκευαστές προάγουν ακόμα την WI-Fi 6/5, Oflycomm προώθησε ήσυχα την πρώτη ασύρματη ενότητα πρότυπο O2066PM της WI-Fi του 6E στις αρχές του 2022, χρησιμοποιώντας QCA2066 Qualcomm (QCA206X), το νέο O2066PM σχεδιάζεται υπό μορφή M.2 2230. Εκτός από την υποστήριξη της WI-Fi 6E, υποστηρίζει επίσης Bluetooth 5,2. Είναι εξοπλισμένο με τις κεραίες 2x2, ρεύματα 2*2 TX/RX, υποστηρίξεις MU-MIMO, και προσθέτει την υποστήριξη για τη ζώνη συχνότητας 6GHz. Η υποστήριξη, ασύρματη μετάδοση επιταχύνεται σε 3000Mbps.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι διαφορές μεταξύ WiFi 6E και WiFi 6  5

 

Στοιχεία επικοινωνίας