Κίνα Ενότητα της BT WiFi κατασκευαστής

Συνεργασία、 καινοτομίας、 ακεραιότητας、 Win-win

Ειδήσεις

March 23, 2022

Θέση της κατανομής ζώνης συχνότητας WIFI 6GHz στον κόσμο

Με το επίσημο άνοιγμα MWC2022, η έκθεση παγκόσμιας επιδρύτερη κινητής επικοινωνίας, Qualcomm προώθησε την παγκόσμια πρώτη WI-Fi 7 λύση - FastConnect 7800, το οποίο υποστηρίζει μια μέγιστη ταχύτητα μέχρι 5.8Gbps και μια λανθάνουσα κατάσταση λιγότερο από 2ms. Το κοινό αναμένει επίσης στη μετάβαση από το ώριμα WIFI4 και το WIFI5 στα ενημερωμένα προϊόντα WIFI6, WIFI6E και WIFI7 να απολαύσει μια ομαλότερη ασύρματη εμπειρία. Η διανομή της ζώνης συχνότητας 6GHz σχετικής με WIFI στις διάφορες περιοχές του κόσμου είναι επίσης η εστίαση των ασύρματος-προσανατολισμένων ανθρώπων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θέση της κατανομής ζώνης συχνότητας WIFI 6GHz στον κόσμο  0

Η ζώνη συχνότητας που χρησιμοποιείται από WIFI6 είναι η ίδια με αυτήν WIFI5, δηλαδή 2.4GHz+5GHz, αλλά μόνο υποστηρίξεις το ενημερωμένο πρωτόκολλο 802,11 ΤΣΕΚΟΥΡΙΏΝ. WIFI6E και υποστήριξη 2.4GHz+5GHz+6GHz WIFI7 με την τρι-ταινία συγχρόνως. Από τον αριθμό, μπορούμε να δούμε ότι το φάσμα συχνότητας 6GHz είναι 5.925~7.125GHz, με ένα συνολικό εύρος ζώνης 1200MHz, που μπορούν να προσαρμόσουν τις ζώνες 7 συχνοτήτων 160MHz, ή ζώνες 14 συχνοτήτων 80MHz και 60 ζώνες συχνότητας 20MHz, το οποίο επεκτείνει πολύ τη ζώνη συχνότητας WIFI και μειώνει τη συχνότητα καθημερινού WIFI. Η παρέμβαση συχνότητας θα μειωθεί πολύ.

Αυτή τη στιγμή, το τμήμα WIFI 6GHz στις διάφορες περιοχές του κόσμου δεν είναι απολύτως σαφές. Ο ακόλουθος είναι η θέση ταξινόμησης κάθε σημαντικής περιοχής.

Χώρα και περιοχή Θέση ταξινόμησης 6GHz
Οι ΗΠΑ, Καναδάς, Λατινική Αμερική Όλοι για WIFI
ΕΕ, UK 5.925~6.425GHz για WIFI
Ιαπωνία, Κορέα Όλοι για WIFI
Αυστραλία Νέα Ζηλανδία αναποφάσιστος
Κίνα αναποφάσιστος
Βραζιλία, Χιλή Όλοι για WIFI

Μπορεί να δει από το διάγραμμα ότι η υπερπόντια χρήση WIFI 6GHz είναι σχετικά σαφής, και η χώρα μου δεν το έχει καθορίσει ακόμα, έτσι το τρέχοντα WIFI6E και το WIFI7 δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη ζώνη συχνότητας 6GHz κατ 'αρχήν.

Εντούτοις, μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε την καλύτερη απόδοση από WIFI4 και WIFI5 μέσω των νέων πρωτοκόλλων WIFI6 και WIFI7. Ομοίως, οι κατασκευαστές τσιπ επιτρέπουν επίσης στους χρήστες για να δοκιμάσουν την καλύτερη απόδοση ρυθμοαπόδοσης μέσω των τεχνικών πτυχών. Παραδείγματος χάριν, Q2064PM1 που σχεδιάζεται με τη σειρά Qualcomm QCA206X πελεκά, αν και μόνο οι υποστηρίξεις 2.4GHz+5GHz, αλλά μέσω τεχνολογίας διπλός-ταινιών DBS (διπλός-ταινία ταυτόχρονη) της ταυτόχρονης, 2.4GHz+5GHz είναι combo, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω τη ρυθμοαπόδοση μετάδοσης.

Στοιχεία επικοινωνίας