Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Ofeixin Technology Co., Ltd
προϊόντα
Νέα
σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου QOGRISYS:Τι είναι το WiFi HaLow και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Samuel Zhao
Φαξ: 86-755-295558196
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

QOGRISYS:Τι είναι το WiFi HaLow και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

2023-10-24
Latest company news about QOGRISYS:Τι είναι το WiFi HaLow και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Το WiFi HaLow είναι ένα νέο, χαμηλής κατανάλωσης, μακράς εμβέλειας πρωτόκολλο WiFi που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT).Το WiFi HaLow παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη ασύρματη λύση σε σύγκριση με το παραδοσιακό WiFi, αντιμετωπίζοντας τις απαιτήσεις των προγραμματιστών IoT για ενεργειακή απόδοση, εύρος κάλυψης, διείσδυση εμποδίων, υποστήριξη τοπικής ιδιοκτησίας, χρηστικότητα και προηγμένη ασφάλεια.

 

Το WiFi HaLow ενισχύει τις δυνατότητες του παραδοσιακού Wi-Fi με την επέκταση της εμβέλειας σύνδεσης συσκευών και την παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.και ασφάλεια προσαρμοσμένη σε περιβάλλοντα IoTΕνώ δεν υπάρχει ένα "καθολικό" ασύρματο πρωτόκολλο κατάλληλο για όλα τα σενάρια IoT, το WiFi HaLow έχει γίνει το προτιμώμενο πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση των επείγουσων αναγκών του IoT.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές., συμπεριλαμβανομένων ασύρματων αισθητήρων, ενεργοποιητών, κάμερες ασφαλείας, κλειδαριές, συσκευές, θερμοστάτες και πολλά άλλα, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, την αύξηση της παραγωγικότητας,και να μειώσει το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για QOGRISYS:Τι είναι το WiFi HaLow και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;  0

 

Τα πλεονεκτήματα του WiFi HaLow έναντι του παραδοσιακού Wi-Fi περιλαμβάνουν:

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: Το WiFi HaLow χρησιμοποιεί λειτουργίες ύπνου εξοικονόμησης ενέργειας, επιτρέποντας στις συσκευές IoT να λειτουργούν για αρκετά χρόνια με μία μόνο φόρτιση μπαταρίας χωρίς συχνή επαναφόρτιση ή αντικατάσταση της μπαταρίας.

Καλυψη μεγάλης εμβέλειας: Το WiFi HaLow προσφέρει εκτεταμένη εμβέλεια κάλυψης, επιτρέποντας σε περισσότερες συσκευές να συνδεθούν σε ένα μόνο σημείο πρόσβασης.

Υψηλές ταχύτητες δεδομένων: Παρά τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, το WiFi HaLow μπορεί να χειριστεί σημαντική μετάδοση δεδομένων, υποστηρίζοντας μια ποικιλία εφαρμογών.

Διαπερατό εμπόδιο: Το WiFi HaLow χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες κάτω από 1GHz, γεγονός που βοηθά την καλύτερη διείσδυση μέσα από εμπόδια.

Αποφυγή του φάσματος: Δραστηριάζοντας στην περιοχή κάτω των GHz, το WiFi HaLow αποφεύγει την πολύ συμφωτημένη ζώνη συχνοτήτων 2,4 GHz, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της σύνδεσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για QOGRISYS:Τι είναι το WiFi HaLow και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;  1

 

Συνοπτικά, το WiFi HaLow αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Διαδικτύου των Πραγμάτων.υψηλά ποσοστά δεδομένωνΤο QOGRISYS είναι ένα από τα βασικά συστήματα για την προώθηση της τεχνολογίας του Διαδικτύου του Διαδικτύου.ως εμπειρογνώμονας σε λύσεις για ασύρματες μονάδες επικοινωνίας, θα συνεχίσει να οδηγεί την καινοτομία στην τεχνολογία WiFi HaLow, προσφέροντας ανώτερα προϊόντα και λύσεις για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων του IoT και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του διασυνδεδεμένου κόσμου.